Woningdossier Innobrix header

Alles over je woning in één online woningdossier

Alle informatie, communicatie en visualisatie op een centrale plek. Altijd overal bij je op je smartphone en tablet. Ontdek Innobrix.

Korte directe lijnen met de woningkoper via het woningdossier

Innobrix is het alles-in-één woningdossier. Het stelt je in staat om duidelijk, direct en interactief te communiceren met de woningkoper. Deze heeft altijd en overal alle informatie en communicatie omtrent het nieuwbouwproces overzichtelijk en up-to-date bij de hand. De integratie met de woningconfigurator zorgt ervoor dat de woningkoper ook rechtstreeks toegang heeft tot zijn 3D woningontwerpen en zijn eigen virtuele woning kan samenstellen, opslaan en indienen.

Altijd up-to-date via het woningdossier dashboard

Alle relevante informatie duidelijk en up-to-date weergegeven in een overzichtelijk dashboard. De woningkoper ziet in één oogopslag welke taken nog open staan of er nog een actie of reactie gevraagd wordt en of er nog meldingen zijn. Verder kan hij of zij alle geüploade documenten nog eens raadplegen en chatten met de kopersbegeleider. Met één druk op de knop kan de woningconfigurator vliegensvlug geopend worden en kan de woningkoper zijn 3D woning samenstellen, opslaan en nog eens rustig terugkijken in VR en AR.
icoon 2 chat

Heldere communicatie

Betrokken en persoonlijk met een chat, push berichten en meldingen. En 3D visualisatie, VR en AR van je eigen woningontwerpen altijd terug te kijken.
3D, VR en AR
icoon 3 integrale oplossing

Integratie woningconfigurator

Vanuit het woningdossier kan met één druk op de knop de woningconfigurator vliegensvlug geopend worden op desktop, laptop, tablet en smartphone.
Meer lezen
icoon 3 smartphone

Tablet en smartphone

Alles over je woning altijd en overal bij je in je broekzak. Op je smartphone en tablet kun je met één klik bij alle informatie en communicatie. Het woningdossier bekijken?
Contact
Woningdossier Innobrix smartphone afbeelding 1

Het woningdossier voor de kopersbegeleider

Het woningdossier verlicht de administratieve werkzaamheden en maakt van de kopersbegeleider een persoonlijke adviseur voor de woningkopers. Vanuit één online omgeving heb je overzicht van alle lopende zaken en communiceer je eenvoudig en direct met elke woningkoper. Geen onoverzichtelijke papiermassa meer, alle relevante informatie en documenten zijn op een centrale plek inzichtelijk opgeslagen. Manage en bekijk jouw verschillende nieuwbouwprojecten, beheer, en communiceer met, de woningkopers, blijf op de hoogte van nieuw binnengekomen berichten en stuur zelf meldingen en taken richting de woningkoper.
Neem contact op voor een demonstratie

Meer weten? Vraag informatie aan via onderstaand contactformulier.