innobrix woningconfigurator header

Je eigen woning samenstellen met de woningconfigurator

Creëer een krachtige klantbeleving door het inzetten van interactieve virtuele woningen voor de woningkoper. Ontdek Innobrix.

De woningconfigurator voor een ‘what you see is what you really get’ ervaring

De woningconfigurator van Innobrix transformeert BIM in interactieve virtuele woningen. Hiermee kan de woningkoper een eigen 3D woning samenstellen, bekijken in 3D, VR en AR, woningkeuzeopties selecteren, woningontwerpen opslaan en indienen. Hierbij kan de woningkoper ook alvast meubels plaatsen in de woning, bekijken waar de schaduwrijke plekken zijn en door de woning heen ‘lopen’. Dit alles met een eigen account, op smartphone/tablet en altijd op een later tijdstip zijn de woningontwerpen weer terug te zien of te veranderen.

Een indrukwekkende visualisatie met de woningconfigurator

Met de woningconfigurator van Innobrix kiest de woningkoper zijn favoriete kavel, selecteert de woningopties en heeft vervolgens allerlei manieren om de eigen samengestelde woning te bekijken; De 3D ontwerpen zorgen ervoor dat de woning vanuit alle gezichtspunten en hoeken te bekijken is. Zowel binnen als buiten. Draai het gezichtpunt, zoom in en uit en speel met de zonnestand zodat je geen detail mist. Een nog betere beleving krijg je met de Virtual Reality experience. ‘Loop’ door en om je toekomstige woning en kijk je ogen uit. Dit kan zowel op smartphone en tablet, als met een HTC Vive (een high-end VR bril). Tot slot stelt Augmented Reality je in staat om jouw virtuele woning in de echte wereld te bekijken. Alvast op locatie, op ware grootte. Of om te showen aan vrienden en familie.
Bekijk de Innobrix demo
icoon 1 revit integratie

BIM integratie

BIM is de basis voor Innobrix. Deze transformeert het in interactieve virtuele woningen. De woningkoper stelt zijn eigen 3D woning samen, en vervolgens stuurt het de gekozen opties weer terug naar BIM.
BIM en Innobrix
icoon 2 CMS

Link in woningdossier

Vanuit het woningdossier kan met één druk op de knop de woningconfigurator vliegensvlug geopend worden op desktop, laptop, tablet en smartphone.
Woningdossier
icoon 3 VR & AR

Krachtige klantbeleving

Je BIM wordt visueel, en daardoor begrijpelijk en duidelijk voor de woningkoper. Met de krachtige visualisatietools 3D, VR en AR creëer je daarbij een wow-effect.
Bekijken
woningconfigurator innobrix afbeelding 2

Een woningconfigurator voor meerdere nieuwbouwprojecten

Met het CMS systeem van de Innobrix woningconfigurator is het eenvoudig om meerdere nieuwbouwprojecten te beheren in verschillende woningconfiguratoren. Maak je projecten in jouw eigen huisstijl aan, upload de modellen van de verschillende woningtypen en stel per nieuwbouwproject in welke woningtypen met welke opties beschikbaar zijn. Vervolgens beheer je alle informatie aangaande de nieuwbouwprojecten en kavels zoals de prijs, verkoopstatus en omschrijvingen.

Meer weten? Vraag informatie aan via onderstaand contactformulier.