Heembouw - Westend referentie 7

Heembouw - Westend configurator

Op deze pagina kun je kiezen of je de woningconfigurator van Heembouw - Westend wilt bekijken op tablet, iPad, desktop, laptop of via het web. De apps en pc-bestanden bieden extra functionaliteiten zoals een zonnestand simulatie en meubels plaatsen.

Kies hieronder de beste optie voor jou.

Heembouw - Westend referentie 6

Bekijk via het web

De Heembouw - Westend woningconfigurator is ook via het web te bekijken. Klik op onderstaande button en het opent in een nieuw tabblad.
Open de web woningconfigurator
Heembouw - Westend referentie 1

App voor Android tablets

Download de Android app op je tablet. Installeer deze en bekijk de 3D woningen in de woningconfigurator van Heembouw - Westend.
Download Android tablet app
Heembouw - Westend referentie 4

App voor Apple iPad

Download de app voor je iPad. Installeer deze en bekijk de 3D woningen in de woningconfigurator van Heembouw - Westend.
Download iPad app
Heembouw - Westend referentie 7

Download versie voor Windows PC

Met deze optie download je een bestand die je kunt installeren op je PC. Open dit bestand, dubbelklik op de Heembouw - Westend installer en volg de instructies. Na de installatie kun je de woningconfigurator van Heembouw - Westend op je desktop en/of laptop gebruiken.
Download Heembouw - Westend voor Windows
Heembouw - Westend referentie 5

Download versie voor Mac (Apple)

Met deze optie download je een bestand die je kunt installeren op je Apple Macbook en iMac. Klik op de download button en volg de instructies om de Heembouw - Westend woningconfigurator te installeren. Na de installatie kun je de Heembouw -Westend woningconfigurator op je Macbook of iMac bekijken.
Download Heembouw - Westend voor Mac (Apple)