Brummelhuis referentie 3

Brummelhuis woningconfigurator

Op deze pagina kun je kiezen of je de woningconfigurator van Brummelhuis wilt bekijken op tablet, iPad, desktop, laptop of via het web. De apps en pc-bestanden bieden extra functionaliteiten zoals een zonnestand simulatie en meubels plaatsen.

Kies hieronder de beste optie voor jou.

Brummelhuis referentie 3

Bekijk via het web

De Brummelhuis woningconfigurator is ook via het web te bekijken. Klik op onderstaande button en het opent in een nieuw tabblad.
Open de web woningconfigurator
Brummelhuis referentie 4

App voor Android tablets

Download de Android app op je tablet. Installeer deze en bekijk de 3D woningen in de woningconfigurator van Brummelhuis.
Download Android tablet app
Brummelhuis referentie 2

App voor Apple iPad

Download de app voor je iPad. Installeer deze en bekijk de 3D woningen in de woningconfigurator van Brummelhuis.
Download iPad app
Brummelhuis referentie 1

Download versie voor Windows PC

Met deze optie download je een bestand die je kunt installeren op je PC. Open dit bestand, dubbelklik op de Brummelhuis installer en volg de instructies. Na de installatie kun je de woningconfigurator van Brummelhuis op je desktop en/of laptop gebruiken.
Download Brummelhuis voor Windows
Brummelhuis referentie 5

Download versie voor Mac (Apple)

Met deze optie download je een bestand die je kunt installeren op je Apple Macbook en iMac. Klik op de download button en volg de instructies om de Brummelhuis woningconfigurator te installeren. Na de installatie kun je de Brummelhuis woningconfigurator op je Macbook of iMac bekijken.
Download Brummelhuis voor Mac (Apple)