innobrix woning header

Je droomwoning samenstellen én beleven

Creëer een optimale klantbeleving door verbeterde communicatie en visualisatie met Virtual- en Augmented Reality.

Interactieve virtuele woningen met innobrix.

De wijk is klaar en ingericht met de verschillende woningtypen. De volgende fase breekt aan, de verkoop van de kavels en woningen. In deze fase zal de consument zich vooral oriënteren, afwegen en overgaan tot koop. Welke kavels zijn er? Wat zijn mijn woningopties? Hoe ziet het eruit? Kortom; Kan ik mijn droomwoning samenstellen en ga ik het kopen? Een fase waarbij de communicatie goed en duidelijk moet zijn, en alle opties en mogelijkheden helder en inzichtelijk. Immers, de consument doet waarschijnlijk zijn grootste en belangrijkste uitgave in zijn leven.
Met innobrix stelt de consument zijn eigen woning samen in een 3D woningconfigurator. De samengestelde woning is vervolgens op te slaan, te bekijken in VR & AR en direct beschikbaar voor de woningbouw in het verdere bouwproces.

Gebruik voor meerdere projecten en BIM compatibel.

Innobrix kent een CMS systeem. Hiermee maak je projecten aan in eigen huisstijl, upload je jouw woningtypen en beheer je alle informatie aangaande het woningbouwproject en kavels. Verder zorgt het voor een verbinding tussen BIM en de consument door deze te transformeren in interactieve virtuele woningen. Upload je BIM ontwerpen, stel het nieuwbouwproject beschikbaar aan de consument, laat deze zijn woningontwerpen maken en indienen, keur deze goed en download het bestand. Open deze vervolgens in Revit en ga verder met de realisatiefase in je bouwproces.
Vraag om meer informatie
icoon 1 revit integratie

Verdere integratie met BIM

BIM is de basis van innobrix. Door deze beschikbaar en begrijpelijk te maken voor de consument creëert het een geïntegreerde en efficiënter bouwproces.
BIM en Innobrix
icoon 2 CMS

Eigen beheer en controle

Het CMS zorgt ervoor dat je zelf de informatie kunt managen en meerdere projecten kunt beheren. Uiteraard met de support, hosting, onderhoud en back-ups van innobrix.
icoon 3 VR & AR

Unieke beleving met VR & AR

Creëer een wow-effect én visuele woningontwerpen. Thuis, op locatie of op kantoor. Met smartphone, tablet en HTC Vive.