innobrix wijk header

Aansprekende wijken creëren in een handomdraai

Snel en eenvoudig 3D gebiedsplannen samenstellen, visualiseren en beleven in Virtual Reality.

Innobrix als integrale oplossing in een visueel bouwproces.

Een braakliggend terrein, weiland of sloopgebied. Een mooie kans om er een nieuwe aansprekende wijk of buurt op te bouwen. In de verkennende fase van het bouwproces is het belangrijk om te zien hoe de wijk er in grote lijnen gaat uitzien, hoe en waar je de woningen gaat plaatsen, hoeveel woningen je er kwijt kunt en of je voldoet aan de regelgeving en vergunningen.
Met innobrix plaats je snel en eenvoudig woningen en massa’s op je eigen onderlegger. Zo creëer je op een lego manier in een aantal stappen je 3D gebiedsplannen. Visualisatie en beleving in Virtual Reality van je wijkontwerpen dragen bij aan een betere en inzichtelijke communicatie met derden zoals vergunningsverstrekkers, buurtinitiatieven en potentiële woningkopers.

afbeelding 1 innobrix imac gebiedsplan

Hoe het werkt voor de woningbouwer.

Je upload je eigen onderlegger (een plattegrond van het gebied) waarop je jouw gebiedsplannen wilt uitwerken. Vervolgens plaats je jouw woningtypen zoals rij-, vrijstaand- en 2^1 kapwoning. Kies het aantal woningen, verander de architectuur en decoreer de wijk. Maak op deze manier een aantal planvarianten van de wijk en sla deze op in je persoonlijk dossier. Je opgeslagen planvarianten kun je naderhand nog weer openen en aanpassen, delen en laten zien aan anderen, en bekijken in Virtual Reality.
Vraag om een demo
icoon 1 bouwstenen

In enkele muisklikken 3D gebiedsplannen

Innobrix werkt zoals het lego-principe. Met bouwstenen (detail woningtypen en/of massa’s) bouw je moeiteloos en zonder technische kennis je wijk op.
icoon 2 visualisatie

Versterkt je communicatie

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Visualisatie in 3D en met VR maakt je gebiedsplannen duidelijker en geeft het meer beleving.
icoon 3 integrale oplossing

Integrale oplossing in je bouwproces

Innobrix werkt naadloos samen met je interne processen. Daarbij verbindt het andere partijen met je bouwproces voor een efficiëntere communicatie.