innobrix wallet header

Alles over je woning op één plek

Alle informatie en communicatie in een centraal dossier. Altijd overal bij je op je smartphone.

Met innobrix komt alles bij elkaar.

Een prachtig moment in je leven, je hebt je droomwoning gekocht! De leukste en misschien meest hectische fase breekt aan. De bouw van de woning en uiteindelijk de ingebruikname. Alles moet zo vlekkeloos mogelijk verlopen, met zo min mogelijk fouten en kosten, en zo snel en kwalitatief mogelijk. Goede communicatie en de beschikking over alle relevante informatie is hierbij essentieel.
Innobrix is ook een online woningdossier. Hiermee heb je alles over je woning altijd overal bij je en kun je direct chatten met je contactpersoon bij de woningbouw.

afbeelding 1 ipad wallet

Communiceren vanuit één centrale plek

Log in en bekijk het totaaloverzicht van alle lopende zaken. Open de agenda en stel vast op welke data er keuzes gemaakt moeten worden, wanneer welke documenten ingeleverd moeten worden en bekijk waar de consument al aan voldaan heeft. Alle ingeleverde documenten en stukken worden netjes opgeslagen en communiceer vanuit één centrale plek via de mail of chat met de consument. Op deze manier zorgt innobrix voor een totaaloverzicht, efficiënte communicatie, inzichtelijke administratie en altijd alles up-to-date.
Meer informatie aanvragen
icoon 1 files dossier

Alle informatie op één plek

Geen onoverzichtelijke papiermassa meer. Alle relevante informatie en documenten op één centrale plek inzichtelijk vastgelegd.
icoon 2 chat

Makkelijke communicatie met consument

Korte directe lijnen in de communicatie met de consument. Gebruik de chat om snel dingen af te stemmen en antwoord te geven en te krijgen.
icoon 3 smartphone

Beschikbaar op smartphone

Overal altijd alles over je woning in je broekzak. Door de app op je smartphone kun je bij alle informatie over je woning en het bekijken in VR & AR.