Trebbe - Huissens Hoogh referentie 4

Woningconfigurator Trebbe - Huissens Hoogh

Op deze pagina kun je kiezen of je de woningconfigurator van Trebbe - Huissens Hoogh wilt bekijken op tablet, iPad, desktop, laptop of via het web. De apps en pc-bestanden bieden extra functionaliteiten zoals een zonnestand simulatie en meubels plaatsen. Daarnaast vindt je hier ook de AR app voor de iPad.

Kies hieronder de beste optie voor jou.

Trebbe - Huissens Hoogh referentie 1

Bekijk via het web

De Trebbe - Huissens Hoogh woningconfigurator is ook via het web te bekijken. Klik op onderstaande button en het opent in een nieuw tabblad.
Open de web woningconfigurator
Trebbe - Huissens Hoogh referentie 2

App voor Android tablets

Download de Android app op je tablet. Installeer deze en bekijk de 3D woningen in de woningconfigurator van Trebbe - Huissens Hoogh.
Download Android tablet app
Trebbe - Huissens Hoogh referentie 5

App voor Apple iPad

Download de app voor je iPad. Installeer deze en bekijk de 3D woningen in de woningconfigurator van Trebbe - Huissens Hoogh.
Download iPad app
Trebbe - Huissens Hoogh referentie 4

Download versie voor Windows PC

Met deze optie download je een bestand die je kunt installeren op je PC. Open dit bestand, dubbelklik op de Trebbe - Huissens Hoogh installer en volg de instructies. Na de installatie kun je de woningconfigurator van Trebbe - Huissens Hoogh op je desktop en/of laptop gebruiken.
Download Trebbe - Huissens Hoogh voor Windows
Trebbe - Huissens Hoogh referentie 3

Download versie voor Mac (Apple)

Met deze optie download je een bestand die je kunt installeren op je Apple Macbook en iMac. Klik op de download button en volg de instructies om de Trebbe - Huissens Hoogh woningconfigurator te installeren. Na de installatie kun je de Trebbe - Huissens Hoogh woningconfigurator op je Macbook of iMac bekijken.
Download Trebbe - Huissens Hoogh voor Mac (Apple)
afbeelding 1 innobrix augmented reality

AR app voor iPad

Met de Augmented Reality app van Trebbe - Huissens Hoogh kun je de verschillende woningtypen bekijken in de echte wereld. Bekijk de woning op schaal in bijvoorbeeld je woonkamer of ga naar de bouwlocatie en bekijk de woning op ware grootte.
Download de AR app