innobrix bouwstenen header

De bouwstenen van Innobrix

Het fundament van Innobrix bestaat uit twee bouwstenen. Innobrix is een SaaS oplossing en gebruikt een volledige BIM integratie als basis. Lees hieronder meer.

Waarom BIM als basis voor innobrix?

BIM wordt in de bouwsector veel gebruikt en is voor veel woningbouwers een eerste stap in de digitalisering van het bouwproces. Door een volledige BIM integratie verbindt Innobrix de consument met de interne, vaak technische, bedrijfsvoering. Hierdoor worden BIM ontwerpen eenvoudig visueel en interactief gemaakt voor de consument. Wanneer de consument zijn woning heeft samengesteld worden de gemaakte keuzes weer terug gevoerd naar het BIM ontwerp. Kortom: Een volgende visuele stap in het digitale bouwproces.

BIM ontwerpen transformeren naar interactieve virtuele woningen

Innobrix zorgt voor een verdere digitalisering van je bouwproces door BIM beschikbaar te maken voor de consument als interactieve virtuele woningen. De BIM integratie van Innobrix laat je jouw BIM ontwerpen uploaden, maakt deze beschikbaar voor de consument, de consument kan vervolgens zijn woningontwerpen maken en indienen en de woningbouwer kan deze woningontwerpen downloaden en openen als BIM in Revit.
BIM integratie met Innobrix
icoon 1 krachtige klantbeleving

krachtige klantbeleving

Door krachtige visualisatie zal de klantbeleving niet alleen beter worden, maar ook duidelijker en inzichtelijker.
Lees ervaringen
icoon 2 lage kosten

Lagere faalkosten

Door BIM verder te integreren in je bouwproces ontstaat er effici├źntere communicatie tussen woningbouwer en consument.
Meer over BIM
icoon 3 bouwen

Optimaal bouwen

Sneller en meer kunnen bouwen, Met minder...... energie, kosten en fouten. Maar met een hogere kwaliteit.
3D huis bouwen
afbeelding 2 innobrix bim model

SaaS (Software-as-a-service) oplossing

Innobrix wordt als een onlinedienst aangeboden. Dit betekent dat je de software niet hoeft aan te schaffen maar dat deze altijd, overal voor jou beschikbaar is. Je sluit een abonnement per jaar af en betaald een vast bedrag gebaseerd op volume. Daarbij ontvang je full-service support van innobrix. Kortom, geen zorgen over onderhoud, updates en back-ups. Betaalbaar, inzichtelijk en eenvoudig.