innobrix over ons header

Het nieuwe bouwen begint nu!

Innobrix is een online softwaredienst van Smart2IT en draagt bij aan de verdere digitalisering van de woningbouw.

Zien, voelen, beleven en online kopen

Dit zien wij terug in veel andere industrieën, maar niet in de woningbouw. Technologie verandert de manier waarop wij werken en de manier waarop wij de wereld om ons heen zien. Echter anno nu is de grootste en belangrijkste uitgave van de consument nog steeds gebaseerd op lijstjes en stukken papier. Dit kan anders, dit moet anders. Innovatieve digitale oplossingen zorgen voor een optimaal, vereenvoudigd en leuker bouwproces.
Wij geloven in de kracht en praktische toepassing van innovatieve technologie in de bouw. Hierdoor kan er sneller en meer gebouwd worden. Met minder…. kosten, fouten én energie.

afbeelding 1 innobrix augmented reality

Het online communicatieplatform voor de woningbouw en de consument

Dus wat als je de technologie van morgen nu al kan inzetten? En de digitale wereld verbindt met de echte wereld? Wat inspireert en verbeeldt. Innobrix gebruikt jouw BIM ontwerpen als basis en zorgt voor een geoptimaliseerd bouwproces. Jouw klant is hiervan nu echt een onderdeel. Kortom: BIM ontwerpen worden getransformeerd naar interactieve virtuele woningen. Zo creëert innobrix een optimale, meeslepende ‘what you see is what you get’ klantbeleving die inspireert en de verbeelding echt tot leven doet komen.
Vraag om meer informatie