Sander Martinec innobrix event

“Digitaal bouwen staat als een huis”

Ontdek tijdens dit evenement hoe Autodesk, Cadac Group en innobrix bouwbedrijven in staat stelt een digitale transitie te verwezenlijken.

De digitale transitie in de bouw met Autodesk, Cadac Group en innobrix

Ook in de bouw ontkom je er niet meer aan, digitalisering is een feit. Een zeer interessante ontwikkeling die hedendaagse bouwprocessen op de kop zet, verbetert en versterkt. Voor bouwbedrijven een enorme kans om met behulp van innovatieve technologie sneller en beter te bouwen, zonder onnodige kosten, grondstoffen en energie.
Tijdens dit evenement vertelt Autodesk over de laatste trends en hoe zij de bouw helpen met digitaliseren. Krijg vervolgens inzage in welke behoefte rondom de digitale transitie van bouwbedrijven de Cadac Group ziet en hoe zij deze digitalisatie ondersteunt met hun Enabling Digital-visie en hun nieuwste modulaire cloudplatform Cadac Modules. Aansluitend vertellen Smart2IT, met hun nieuwste product innobrix, en Cadac Group hun (toekomst)visie op de volledige integratie tussen kopersbegeleiding, werkvoorbereiding en uitvoering waarbij je de huizenkoper verbindt met je digitale bouwproces.
Ofwel, vanaf ontwerp & engineering je huis bestellen op je iPad en dan zoals besteld uitvoeren en opleveren.

Autodesk, Cadac Group, innobrix samenwerking event

Waar en wanneer

Locatie: Cadac Group (NedGraphics Hoofdkantoor), Laanakkerweg 6, 4131 PA Vianen

Routebeschrijving: Zie Google Maps

Datum: Dinsdag 15 mei 2018

Tijdstip: Tijdstip: 15.30 - 18.00

Kosten: Het event is kosteloos
Schrijf je hier in

Schrijf je nu in voor het 'Digitaal bouwen staat als een huis' event

Inschrijven

*Zitplaatsen zijn beperkt en alleen op uitnodiging. Er zijn geen kosten verbonden aan dit evenement maar registratie is verplicht en wordt gezien als een bevestiging voor het bijwonen van het evenement. Het registratieproces wordt beheerd door Smart2IT (ontwikkelaar van innobrix). Smart2IT zal alleen gebruik maken van de gegevens die u indient voor evenement doeleinden.