innobrix header

Je eigen 3D huis bouwen met Innobrix

Sneller, beter en meer huizen bouwen. Met minder kosten, faalfactoren én energie. Ontdek 3D bouwen met Innobrix.

Optimaliseer je bouwproces; van 3D bouwen naar interactieve virtuele woningen

Innobrix is het online communicatieplatform voor de woningbouw én de consument. Het transformeert BIM ontwerpen naar interactieve virtuele woningen waarmee de consument zijn eigen woning kan samenstellen. Zo creëert Innobrix met 3D bouwen een krachtige ‘what you see is what you get’ klantbeleving, een effectiever bouw- en verkoopproces en een betere begeleiding en communicatie bij het nieuwbouwproject.

icoon 3 VR & AR

Krachtige klantbeleving

Door 3D bouwen, Virtual Reality en Augmented Reality creëer je met Innobrix een duidelijke, inzichtelijke en krachtige visualisatie van je BIM ontwerpen.
Lees ervaringen
icoon 3 bouwen

Effectiever bouwproces

De volledige BIM integratie van Innobrix verbindt de consument met jouw bouwproces. Hierdoor kan er effectiever en met minder fouten gewerkt worden en snel geschakeld worden naar de realisatiefase.
Meer over BIM
icoon 2 chat

Heldere communicatie

Alle informatie, communicatie en visualisatie in één online en interactief woningdossier. Direct en real-time op de smartphone. Voor zowel de woningkoper als kopersbegeleider alles overzichtelijk en up-to-date.
Woningdossier
afbeelding 2 innobrix configurator laptop

Wat kan 3D bouwen met een digitale bouwoplossing voor woningbouwers betekenen?

Technologie en digitale bouwoplossingen stellen de woningbouwer in staat om steeds sneller en eenvoudiger in 3D te bouwen en gebruik te maken van interactieve virtuele woningen wat veel kostbare fouten in de ontwerpfase voorkomt. Daarbij biedt het ongekende mogelijkheden om de realisatie van woningen verder te prefabriceren en te automatiseren en daarbij toch de individuele woningkeuzeopties van de toekomstige woningkoper centraal te stellen. Hierdoor kan er effectief om worden gegaan met de (beheers)aspecten geld, organisatie, tijd, informatie en kwaliteit.
Neem contact op met Innobrix

Meer weten? Vraag informatie aan via onderstaand contactformulier.